Een nieuw jaar ,nieuwe avonturen! - Reisverslag uit Belgrove, Nieuw Zeeland van Wiepke en Gretha Gunst - WaarBenJij.nu Een nieuw jaar ,nieuwe avonturen! - Reisverslag uit Belgrove, Nieuw Zeeland van Wiepke en Gretha Gunst - WaarBenJij.nu

Een nieuw jaar ,nieuwe avonturen!

Door: Wiepke en Gretha

Blijf op de hoogte en volg Wiepke en Gretha

01 Januari 2024 | Nieuw Zeeland, Belgrove

januarie 2024!

we zijn alweer over de helft van ons verblijf hier,

wat een aparte jaarwisseling,met de fam. de hele avond buiten bij het vuur!heel gezellig.

Maar zal wat vertellen over de dagen ervoor,

op zaterdag hebben J.Willem en Wiepke een automuseum bezocht en Wilma en ik hebben een prachtige tocht gemaakt de Matiritrack schitterende

natuur flinke wandeling maar we hadden de stokken mee en dat is heel handig toen we bij een hut kwamen

hebben we onze broodjes gegeten en stukje verder toverde Wilma koffie uit haar rugtas! een kleine brander

en het water kookte binnen een paar minuten!!!!

wat prachtig om dit samen te beleven.

Afgelopen zondag naar hope churchts geweest een behoorlijk grote gemeente mooi om mee te maken.

Zo ligt er weer een heel nieuw jaar voor ons.

Afgelopen zaterdag ben ik met mijn schoonzoon naar een automuseum geweest. Oude autos die gerestaureerd zijn. En nog even naar het hoogste punt van Nelson gereden. Prachtig uitzicht op de zee.

Gisteravond gezellig met bijna de hele familie het jaar 2023 uitgezeten. En dat lekker samen buiten zitten rond het open vuur.

Groeten van ons.

• 01 Januari 2024 - 04:33

ADA:

Allemaal een heel gelukkig 2024 Wat een prachtige foto's

leuk om dit allemaal mee te maken voor jullie Groetjes Ada

• 01 Januari 2024 - 07:23

Janke Zwetsloot:

Lokkich en Sûn Nijjier.

• 01 Januari 2024 - 09:50

Alie Jacobi:

Voor jullie allemaal een heel gezegend en gezond 2024

En nog maar lekker genieten daar.

Liefs Oane en Alie

• 01 Januari 2024 - 10:39

Geesje Van Beek V Gunst :

Een mooi, gezond en een liefdevol 2024 gewenst.

• 01 Januari 2024 - 11:21

Nicolle:

Wat een mooie reis in dit verre land. Bijzonder om dit met jullie dochter en haar familie te mogen beleven. Geniet ervan!

• 01 Januari 2024 - 13:56

Agnes:

De allerbeste wensen vanuit Akkrum[e-1f31f][e-1f942][e-1f31f]

• 01 Januari 2024 - 16:13

Jaraima De La Merced:

Een gezegende nieuwe jaar 2024 gezond,liefde vrede en vreugde.