Aftellen van de laatste dagen - Reisverslag uit Dronrijp, Nederland van Wiepke en Gretha Gunst - WaarBenJij.nu Aftellen van de laatste dagen - Reisverslag uit Dronrijp, Nederland van Wiepke en Gretha Gunst - WaarBenJij.nu

Aftellen van de laatste dagen

Door: Wiepke en Gretha

Blijf op de hoogte en volg Wiepke en Gretha

21 November 2023 | Nederland, Dronrijp

Het is nu het aftellen van de dagen. Het is bijna 10 jaar geleden dat we er zijn geweest.

Wij zijn er 4 keer geweest. Maar nu wonen ze op een andere plek, dat is voor ons nieuw.

Ook een feit is dat wij de zomer tegemoet gaan. Wie weet komt hier wel van die mooie witte sneeuw.....[e-1f600]

28 november brengt onze zoon Sytze ons naar Dusselforff.

De komende dagen is het tijd om de koffers in te pakken.....

Groeten van ons, Wiepke en Gretha

• 21 November 2023 - 18:31

Wim En Gisela Van Duivendijk:

Wat een prachtig vooruitzicht!

Heel veel succes en vreugde bij het inpakken van de spullen voor de reis, en neem niet teveel mee want dan moet je er mee lopen sjouwen. Vergeet in ieder geval je Bijbel niet!

Freonlke groetnis, Wim en Gisela

• 21 November 2023 - 19:05

Agnes Boschma:

Agnes Boschma:

Heel veel plezier van jullie a.s reis naar een prachtig land..

En van jullie kind(eren) die daar wonen.

Agnes

• 21 November 2023 - 19:20

Jaraima De La Merced:

[e-1f47d] wat mooi Wiepke en Gretha,dat jullie kunnen gaan met vakantie,groetjes

Maya[e-1f64c][e-1f64c]

• 22 November 2023 - 00:07

Wil:

Lieve Wiepke en Greta,

heerlijk genieten van de voorpret en straks natuurlijk het samen zijn.

Gods zegen,

Erik

• 22 November 2023 - 08:17

Bruinsma-van Der Mark:

Wypke en Gretha Heel veel plezier in nieuw Zeeland . En we gaan het op de voet volgen.

• 22 November 2023 - 12:43

Griet Hoekstra:

Lieve Gretha en Wiepke. Wat een heerlijk vooruitzicht om straks bij jullie kinderen te zijn. Veel plezier met de koffers in te pakken. Veel liefs van Griet

• 22 November 2023 - 17:06

John:

Geniet ervan.

Groet

John en Lien

• 22 November 2023 - 18:34

ADA:

WIEPKE en GRETHA. een hele spannende tijd vlak voordat jullie gaan vliegen ...!!! We zijn benieuwd naar jullie belevenissen en wat geweldig allemaal met de kinderen straks. ! Genieten jullie maar lekker hoor en heel veel plezier en Gods zegen

groetjes Ada Spaans

• 23 November 2023 - 12:29

Anne Pijl:

Een fijn en een mooie reis toegewenst