Nieuwe avonturen! - Reisverslag uit Belgrove, Nieuw Zeeland van Wiepke en Gretha Gunst - WaarBenJij.nu Nieuwe avonturen! - Reisverslag uit Belgrove, Nieuw Zeeland van Wiepke en Gretha Gunst - WaarBenJij.nu

Nieuwe avonturen!

Door: Wiepke en Gretha

Blijf op de hoogte en volg Wiepke en Gretha

24 December 2023 | Nieuw Zeeland, Belgrove

Hallo allemaal!

Allereerst voor iedereen fijne kerstdagen en een geze-

gend 2024!

we zijn alweer een paar dagen verder dus even wat leuke ervaringen delen,ook hier kan het regenen maar niet zo lang achterelkaar en de temperatuur is beter dan in ut heitelan!Heerlijk om in de tuin te werken, en te zien dat het elke dag een stukje groeit.

de vrouwelijke kant van de fam. zijn er een dag opuit

geweest uur of negen weggegaan en eerst dik een uur rijden toen een track gedaan genaamd whisky falls

op het bord stond 4km. maar was dik 2 uren lopen echt

een belevenis over rotsen door water omhoog omlaag

maar bestemming was prachtig waterval en rotsen

hier hebben we ons broodje gegeten.

Samen met Wilma erop uit geweest zij weet veel van het land dus zo komen wij ookveel te weten er zijn veel prachtige plekjes.

de ene kleinzoon Walter enKatie zijn met de kersdagen bij vrienden de andere kleinzoon metzn vrouw Marlene

zijn van het noordereiland afgelopen nacht aangekomen ook heel mooi om Jense weer te zien en kennis te maken met zn vrouw.

deze dag gaan we met zn allen naar een kerstdienst,

tot zo ver maar weer.doei.

• 25 December 2023 - 17:08

Tseard Oosterhof:

Ook prettige kerstdagen en een gezond 2024 toegewenst.

Jullie hebben geen witte kerst en wij ook niet.

Alleen hebben we hier regen en veel wind.

Wat een mooie foto's geven een leuk beeld van waar jullie zijn.

• 25 December 2023 - 17:57

Jaraima De La Merced:

Een gezegende kerstdagen Wiepke en Gretha,en familie. Geweldig.

• 25 December 2023 - 19:26

Janke Zwetsloot:

Noflike Krystdagen en in Lokkich Nijjier eltsenien.

Geen White Christmas, maar Wet Christmas hier. Vandaag ging het nog wel was het nog een tijdje droog. Nog lekker een stukje gewandeld met Anja. Ons kerstmaaltijd was een lekkere bak Snert. Heerlijk.

Geniet nog maar lekker een tijdje daar bij je dochter en haar familie.

• 26 December 2023 - 16:57

Griet Hoekstra:

Hallo Gretha en Wiepke. Wat een heerlijke wandeling van 2 u. En dan met dat resultaat; zo'n mooi uitzicht. En vooral dat samen zijn na zoveel jaren is dubbel genieten. Ik wens jullie allen veel heil en zegen in het nieuwe jaar. Liefs van Griet

• 27 December 2023 - 14:48

Agnes: